Καλως Ηρθατε στο ηλεκτρονικΟ ΚατΑστημα cigarsmoke.gr

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2018 στη Γλυφάδα και έγινε πόλος έλξης, όχι μόνο για την μεγάλη συλλογή των εκλεκτών προϊόντων που φιλοξενεί στους χώρους της αλλά και για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της. Από τον Ιούνιο του 2020λειτουργεί και το υποκατάστημά μας στη Μύκονο.

 

Χειροποίητα πούρα

Διαθέτουμε όλα τα σήματα χειροποίητων κουβανέζικων πούρων της Habanos S.A, όπως Cohiba, Montecristo, Romeo y Julieta, Hoyo de Monterrey, χειροποίητων πούρων της Νικαράγουα, του Αγιου Δομίνικου και της Ονδούρας. όπως Davidoff, Aurora, Rocky Patel κ.α..

Όλα τα πούρα τα προμηθευόμαστε από τους επίσημους αντιπροσώπους ώστε να διασφαλίζουμε την ποιότητα και την αυθεντικότητά τους.  Διατηρούνται σε άριστες συνθήκες μέσα στον εντυπωσιακό υγραντήρα του καταστήματός μας, ο οποίος είναι ανοικτός για κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να εισέλθει και να διαλέξει μόνος του.

Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ που διαθέτουμε θα αφήσουν ακόμη και τους πιο εκλεκτούς καπνιστές πούρου ικανοποιημένους.

Cigar Smoke

Αν είστε λάτρεις της πίπας καπνού,  το cigarsmoke είναι το κατάλληλο μαγαζί για εσάς. Εδώ θα βρείτε τη μεγαλύτερη συλλογή από πίπες επώνυμων κατασκευαστών στις καλύτερες τιμές.

Η γκάμα των προϊόντων μας εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα είδη, πολλά από τα οποία εισάγουμε από το εξωτερικό και διαθέτουμε για τους πελάτες μας. Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα τα βρείτε και στα φυσικά καταστήματα σε Γλυφάδα (Kύπρου 52, τηλ. 21 0894 7939) και Μύκονο ( Άνω Βρύση, 84600, τηλ 22890 78427 ).

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δείχνετε