Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα μας και αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή  αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Το Cigar Smoke δεν δέχεται επιστροφές καπνικών προϊόντων, αναλώσιμων και προϊόντων που έχουν υποστεί ζημιά από ευθύνη των πελατών.

Θα πρέπει το προϊόν προς επιστροφή-αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα από τα έγγραφα που συνόδευαν το προϊόν Τιμολόγιο – Απόδειξη, να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Για επιστροφή προϊόντων ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής τους.

Σε περιπτώσεις λανθασμένων, κατεστραμμένων ή γενικότερα ελαττωματικών προϊόντων, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα με την προϋπόθεση πως τα αντικείμενα αποστέλλονται στο Cigar Smoke με την μεταφορική  εταιρεία που θα σας υποδείξουμε (σε διαφορετική  περίπτωση δεν θα παραλαμβάνονται).

Η επιστροφή γίνεται με ευθύνη του πελάτη και δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλειες ή φθορά κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση που το προϊόν αποδειχτεί ελαττωματικό λόγω κατασκευής, τότε ο καταναλωτής μπορεί να ζητήσει επιδιόρθωση του προϊόντος ή αντικατάσταση του προϊόντος ή ακύρωση της σύμβασης και πλήρη επιστροφή του ποσού που κατέβαλε.

Το Cigar Smoke οφείλει μέσα σε δεκατέσσερις (14) εργάσιμες ημέρες να επιστρέψει στον πελάτη την εισπραχθείσα αξία με τον ίδιο τρόπο που αυτός την κατέβαλε.

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ