All About Cigars, Vips, Γυναίκα και πούρο, Νέα & Ανακοινώσεις

Διάσημες γυναίκες Cigar Aficionados

7 Νοεμβρίου

To παρακάτω άρθρο αναφέρεται σε μερικές από τις αγαπημένες και διάσημες γυναίκες λάτρεις των πούρων – τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν. Πιθανότατα έχετε διαβάσει πολλά ίσως άρθρα για τις συγκεκριμένες γυναίκες, αλλά μπορεί να μην γνωρίζατε την αγάπη τους για τα πούρα (Τουλάχιστον από καιρό σε καιρό!). Ας πάμε στις πιο διάσημες γυναίκες που καπνίζουν πούρα!

Marlene Dietrich

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Marlene Dietrich ήταν μία από τις εμβληματικές προσωπικότητες της εποχής της. Όχι μόνο υποστήριζε το αντισυμβατικό του προφίλ της φορώντας ανδρικά ρούχα και καπνίζοντας πούρα, αλλά ήταν επίσης μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του πρώτου μισού του 20ού αιώνα.

Whoopi Goldberg

Ενώ ορισμένες διασημότητες μπορεί να έχουν παροδικό ενδιαφέρον για τα πούρα, η Γούπι Γκόλντμπεργκ είναι αληθινή γνώστης του πούρου. Σε όλα τα καστ ταινιών που έχει συμμετάσχει από το 1990 και έπειτα, όλοι έχουν να λένε για την αγάπη της για τα πούρα. Αν και συνήθως προτιμά μικρότερα πούρα, είναι επίσης γνωστό ότι κατά διαστήματα προτιμά και αλλάζει μάρκες ανάλογα με τη διάθεσή της.

Demi Moore

Μιλώντας για μεγάλα αστέρια της δεκαετίας του ’90 που αγαπούν τα πούρα, η Demi Moore είναι επίσης μια καθιερωμένη λάτρης των πούρων. Αν και είναι σαν να έχει περάσει ελάχιστος χρόνος από τότε που κοσμούσε το εξώφυλλο του Cigar Aficionado, εξακολουθεί να θεωρείται μία γυναίκα που αγαπάει και απολαμβάνει ένα καλό πούρο.

 

Madonna

Η Madonna είναι γνωστό ότι προτιμά κυρίως τα κουβανέζικα πούρα και συγκεκριμένα τις περισσότερες φορές το Hoyo de Monterrey Hermosos No. 4 Anejados.

 

Rihanna

Η Rihanna συνηθίζει να απολαμβάνει το Arturo Fuente Exquisito και το μεγαλύτερο Cohiba Corona Minor.

 

Heidi Klum

Το γερμανικής καταγωγής σούπερ model και τηλεοπτική παρουσιάστρια προτιμά το Robusto του Partagás 1845.

 

Remarkable Liz

Η Elizabeth Santos, γνωστή ως Liz, είναι παθιασμένη λάτρης του πούρου και Master Cigar Sommelier.

 

Laurel Tilley

Η Laurel είναι ο πρεσβευτής της μάρκας για Macanudo Cigars.