All About Cigars, Choose Your Cigar, Νέα & Ανακοινώσεις

Κόψιμο πούρων: Μυστικά για την τέλεια απόλαυση

7 Φεβρουαρίου

Το κόψιμο του πούρου είναι ένα βασικό βήμα για την επίτευξη μιας απόλυτης εμπειρίας καπνίσματος. Κάθε πούρο έχει ένα καπάκι που πρέπει να κοπεί με προσοχή για να επιτρέψει στον καπνό να ρέει ελεύθερα και να αποκτήσετε την πλήρη γεύση και το άρωμά του.

Κόψιμο πούρων: Μυστικά για την τέλεια απόλαυση

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι κοπής πούρων και είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σας και στο επίπεδο εμπειρίας σας.

1. Straight Cut (Ισιο Κόψιμο)
Αυτή η μέθοδος είναι η πιο δημοφιλής και απλή. Κόβετε απλά το καπάκι του πούρου ψηλά, παρέχοντας μια ευρεία επιφάνεια καύσης. Αυτός ο τρόπος κοπής είναι κατάλληλος για έμπειρους καπνιστές και προσφέρει έντονη γεύση μέσω της υπερβολικής διάχυσης του καπνού.

2. V Cut (Κόψιμο Πυραμίδας)
Αυτή η μέθοδος δημιουργεί μια εγκοπή σε σχήμα V στο καπάκι του πούρου. Αυτό το σχήμα παρέχει μια ιδανική επιφάνεια καύσης και επιτρέπει στον καπνό να ρέει ομοιόμορφα. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους εμπειρότερους καπνιστές και παρέχει μια ισορροπημένη απόλαυση καπνού.

3. Punch (Τρύπημα)
Η μέθοδος του τρυπήματος περιλαμβάνει τη χρήση ενός ειδικού εργαλείου για να δημιουργήσει μια μικρή τρύπα στο καπάκι του πούρου. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για αρχάριους καθώς παρέχει μια εύκολη και αξιόπιστη λύση. Επίσης, παρέχει μια πιο περιορισμένη ροή καπνού, καθιστώντας τον ιδανικό για όσους θέλουν μια πιο ήπια εμπειρία.

Κάθε πούρο κόπτεται με διαφορετικό τρόπο και η επιλογή σας εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας. Σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεστε στο ταξίδι σας με τα πούρα, στο κατάστημά μας θα βρείτε μοναδικά αξεσουάρ πούρων για να απολαύσετε την εμπειρία καπνίσματος με στυλ και άνεση.

Κατάστημα Γλυφάδας
Τηλέφωνο : 210 894 7939.
ΚΥΠΡΟΥ 52, ΓΛΥΦΑΔΑ 16675

Κατάστημα Μυκόνου
Τηλέφωνο : 22890 78427
ΘΕΣΗ ΕΠΑΝΩ ΒΡΥΣΗ ΜΥΚΟΝΟΥ

Κατάστημα Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο : 2310240016
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 24, 54624