Νέα & Ανακοινώσεις

Πώς να ανάψετε το πούρο σας σωστά: Οδηγός για την τέλεια εμπειρία καπνίσματος

Πώς ανάβω σωστά ένα πούρο.

2 Φεβρουαρίου

Κάθε αρχάριος αγοραστής πούρου έχει βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση: αντιμέτωπος με ένα υπέροχο, φρέσκο πούρο, αλλά αναρωτιέται πώς να το ανάψει σωστά για να απολαύσει την πλήρη γεύση και το άρωμά του. Το βασικό λάθος που κάνουν πολλοί είναι να ανάβουν το πούρο απευθείας στο στόμα τους, χωρίς προετοιμασία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μη ομοιόμορφη καύση και ανεπαρκή απόλαυση του πούρου.

Για να αποφύγετε αυτό το λάθος και να απολαύσετε μια ευχάριστη εμπειρία καπνίσματος, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για το σωστό άναμμα του πούρου σας:

Βήμα 1: Προετοιμασία
Πριν ανάψετε το πούρο, βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν soft flame αναπτήρα στη διάθεσή σας. Αυτός ο τύπος αναπτήρα είναι προτιμητέος για το άναμμα του πούρου, καθώς παρέχει μια ήπια, ομοιόμορφη φλόγα που δεν θα καίει υπερβολικά το πούρο.

Βήμα 2: Φρυγανίστε το πούρο
Ανάψτε τον αναπτήρα σας και κρατώντας το πούρο στο χέρι σας, κρατήστε τον αναπτήρα κάτω από το πούρο. Κάντε μια περιμετρική κίνηση γύρω από το πούρο, εφαρμόζοντας ελαφριά πίεση, έτσι ώστε να αρχίσει να παίρνει μια ελαφριά κόκκινη χροιά.

Βήμα 3: Κεντράρετε το πούρο
Αφού φρυγανίσετε το πούρο γύρω γύρω, κεντράρετε τον αναπτήρα στο κέντρο του πούρου για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη καύση.

Βήμα 4: Έλεγχος
Μόλις το πούρο αρχίσει να καίγεται ομοιόμορφα, φυσήξτε ελαφρά πάνω στο πούρο για να ελέγξετε τη φλόγα και την ομοιόμορφη καύση. Αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε ανωμαλία, προσαρμόστε τη θέση του πούρου ή του αναπτήρα για να διορθώσετε τη φλόγα.

Αφού ελέγξετε ότι το πούρο καίγεται ομοιόμορφα, απολαύστε το με χαλάρωση και απόλαυση. Με αυτά τα βήματα, μπορείτε να εξασφαλίσετε μια απολαυστική εμπειρία καπνίσματος κάθε φορά που ανάβετε ένα πούρο. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο.

Κατάστημα Γλυφάδας
Τηλέφωνο : 210 894 7939.
ΚΥΠΡΟΥ 52, ΓΛΥΦΑΔΑ 16675

Κατάστημα Μυκόνου
Τηλέφωνο : 22890 78427
ΘΕΣΗ ΕΠΑΝΩ ΒΡΥΣΗ ΜΥΚΟΝΟΥ

Κατάστημα Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο : 2310240016
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 24, 54624