All About Cigars, Vips, Νέα & Ανακοινώσεις

Ποια πούρα επιλέγει ο Michael Jordan Μέρος 1ο

3 Νοεμβρίου

Michael Jordan – Πούρα Part1

Εάν κάποιος ψάξει στη Google «ποιο είναι το αγαπημένο πούρο του Michael Jordan;» θα λάβει μια απάντηση αμέσως – Partagas Lusitania. Αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση, που πιθανότατα ψάχνετε σε μια βραδιά trivial!

Και είναι αλήθεια – ο MJ έχει πει στο παρελθόν, σε διάφορες συνεντεύξεις του, ότι ο αγαπημένος του καπνός είναι το κλασικό κουβανέζικο πούρο Lusitania. Αρκετές εμβληματικές φωτογραφίες του MJ που καπνίζει πούρο, δείχνουν μια ετικέτα που είναι αναμφισβήτητα ένα Partagas Lusitania. Σαφώς λατρεύει τα συγκεκριμένα πούρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως καπνίζει μόνο ένα είδος πούρου.

Η αλήθεια είναι ότι όποιος διαβάσει τα δύο εξώφυλλα του περιοδικού Cigar Aficionado (ένα από το 2005 και ένα από το 2017), θα διαπιστώσει ότι ο ΜJ έχει πολύ επιλεκτική γεύση όσον αφορά στον καπνό των πούρων. Για παράδειγμα, είναι γνωστό πως προτιμάει να έχει ποικιλία με διαφορετικά μεγέθη και στυλ όλη την ημέρα. Για το λόγο αυτό, ο συγκεκριμένος Vip παίκτης του ΝΒΑ έχει ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο πούρων συνδεδεμένο με το σαλόνι του.

Λέγεται ότι ο Michael Jordan κάνει έως και έξι πούρα την ημέρα.

Γνωρίζουμε ότι κάπνισε το πρώτο του πούρο μετά τον αγώνα του πρωταθλήματος Bulls το 1991. Αν υποθέσουμε ότι κάπνιζε έξι την ημέρα από το 2000 (δίνοντάς του μερικά χρόνια για να αναπτύξει τη συνήθεια του), πιθανότατα έχει καταναλώσει περίπου 50.000 πούρα στη ζωή του.