All About Cigars, Vips, Νέα & Ανακοινώσεις

Ποια πούρα επιλέγει ο Michael Jordan Μέρος 2ο

3 Νοεμβρίου

Τα εκλεκτά πούρα του Michael Jordan

Ο θρύλος του ΝΒΑ ήταν ασταμάτητος τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Όταν ο Jordan κάπνιζε, για παράδειγμα, ένα κουβανέζικο Montecristo No.2 στο λεωφορείο των Bulls, ποιος θα μπορούσε από τους μη καπνιστές συμπαίκτες του να ζητήσει από τον πέντε φορές MVP να σβήσει το πούρο του; Όπως ανέφερε ο πρώην συμπαίκτης του, John Salley: “Ήμασταν απλώς απόστολοι. Ο Ιησούς κάπνιζε, αυτό είναι όλο.”

Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξωφύλλου του Jordan’s Cigar Aficionado, αυτός και ο συγγραφέας της ιστορίας απολαμβάνουν ένα ζευγάρι πούρα Montecristo No.2.

Το αγαπημένο πούρο του θρύλου του ΝΒΑ με τη φανέλα Νο.23 πριν από το παιχνίδι (οι προπονητές του δεν το έμαθαν ποτέ) ήταν ένα Hoya de Monterrey Double Corona. Το ίδιο που θα απολάμβανε μέσα στο αυτοκίνητο του κατά τη διαδρομή πηγαίνοντας στους αγώνες εντός έδρας. Μια διαδρομή περίπου στα 90 λεπτά – όσο και η διάρκεια του συγκεκριμένου πούρου.

Αντίστοιχα σε στιγμές που ο ίδιος δεν έχει πολύ χρόνο ή θέλει ένα πιο ελαφρύ πούρο, ο Jordan έχει πει σε συνεντεύξεις του ότι προτιμά να καπνίζει το Cohiba Siglo II. Το συγκεκριμένο έχει διάρκεια καπνίσματος περίπου 45 λεπτά.

Μία ακόμη κουβανέζικη επιλογή του MJ είναι το Cohiba Esplendidos, ένα πούρο απολαυστικό με πιο ελαφριά γεύση όμως που συνηθίζει να το απολαμβάνει νωρίς το πρωί.